У Дніпрі день жалоби: Місто прощається із загиблими поліцейськими (фото)

Шоковані першими смертями патрульних українці висловлювали свої співчуття родичам загиблих в соцмережах, а деякі жителі Дніпра почали нести квіти до місця загибелі поліцейських та управління патрульної поліції у Дніпрі.

Прощання з загиблими поліцейськими у Дніпрі. Фото:http://dnipro.depo.ua/

У Дніпрі прощаються з загиблими поліцейськими. Біля Театру ім. Горького зібралося кілька сотень людей. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Depo.Дніпро.

Шоковані першими смертями патрульних українці висловлювали свої співчуття родичам загиблих в соцмережах, а деякі жителі Дніпра почали нести квіти до місця загибелі поліцейських та управління патрульної поліції у Дніпрі.

Попрощатися з загиблими у вчорашній перестрілці Артемом Кутушевим і Ольгою Макаренко прийшли родичі, друзі, колеги і небайдужі громадяни. Біля театру вишукувалася черга, люди постійно підходять.

О 12:00 почалася церемонія відспівування загиблих.

Як повідомлялося раніше, 25 вересня близько 10-ї ранку у Дніпрі біля автовокзалу за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили Сitroen Elice AE7053AA темного кольору. Підозрюваний вбив поліцейського з пістолета і важко поранив його напарницю. За кілька годин жінка померла у лікарні.

Згодом з'ясувалося, що поліцейського Артема Кутушева зловмисник вбив зі своєї зброї, потім відібрав вже у мертвого правоохоронця пістолет і вистрелив у Ольгу Макаренко.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що підозрюваний у вбивстві - екс-боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександр Пугачов, який перебуває у розшуку з 2015 року за кількома статтями - ч.3 ст.146 - "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини", ч.1 ст.255"Створення злочинної організації", ч.2 ст.153 "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом".

Поліція у Дніпрі оголосила операцію "Перехоплення" із затримання підозрюваного, якого затримали у лікарні, про що повідомив глава МВС Арсен Аваков. За фактом подій у Дніпрі відкрито три кримінальних провадження.

У Дніпрі понеділок, 26 вересня, за рішенням міськради, оголошено днем жалоби за загиблими поліцейськими.

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...