У Дніпрі двоє поранених бійців, доставлених з Крутої Балки, залишаються у вкрай важкому стані - головлікар Риженко

Військові перевіряли місцевість на вибухонебезпечні предмети і зачепили розтяжку, в результаті чого отримали поранення.

Сергій Риженко. Фото:hromadskeradio.org

Двоє українських воїнів, які отримали поранення в зоні проведення АТО на Донбасі, залишаються в госпіталі у Дніпрі і вкрай важкому стані. Про це в ефірі 112 Україна повідомив Сергій Риженко, головний лікар лікарні імені Мечникова в Дніпрі, передають Патріоти України.

Слід зазначити, що в Дніпрі медики рятують життя поранених воїнів, яких вночі доставили з зони АТО. Один боєць під час вибуху втратив обидві ноги, іншому осколки міни пробили голову, - лікарі оперували його всю ніч. У третього бійця поранення обличчя та шиї. Постраждалих привезли з Крутої Балки Донецької області.

За словами одного з бійців, військові перевіряли місцевість на вибухонебезпечні предмети і зачепили розтяжку, в результаті чого отримали поранення.

"Всі бійці "важкі", але двоє знаходяться в украй важкому стані, тільки за допомогою медикаментів підтримуються їх життєві функції", - повідомив Риженко.

У Норвегії туриста-поляка оштрафували за те, що потурбував... моржа

субота, 27 квітень 2024, 23:28

У Норвегії туриста, який відвідував норвезький арктичний архіпелаг Шпіцберген, оштрафували на понад $1100 за надмірне наближення до моржа. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України. Наближатися до дикої природи на Шпіцбергені так, щоб її турбув...

Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...