У Дніпрі на очах у власних дітей побили багатодітну матір - удову відомого добровольця

Власниця магазину "Фурнітура", що розташований за адресою: торгівельно-ринковий комплекс "Славянський", місто Дніпро, масив Парус-2, провулок Парусний, 7 , знала, хто така Ганна, але продовжувала обзивати її і всіх добровольців.

Андрій Широков загинув на Світлодарській дузі. Фото: mv.org.ua.

В одному з дніпровських магазинів стався інцидент: була побита і ображена багатодітна мати, вдова Андрія Широкова («Сім'янина»), який загинув в кінці 2016 року на Світлодарській дузі. Про це повідомила на своїй сторінці в соцмережі Krystyna Golovachova, передають Патріоти України.

«Увага! Звертаюсь до патріотів!

Тільки що в м. Дніпро напали на родину бійця-добровольця. Матір били на очах у дітей.

Потрібна допомога!

Екіпаж поліції приїхав і поїхав, не склавши а ні протокола, а ні... нічого.

Увага всім! Господарка крамниці ЗНАЛА, хто така Ганна! Поки приїхала поліція, вона її поносила і добровольців! Обзивала її та знущалась!».

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...