У Дніпрі небайдужий водій затримав і здав поліції винуватця ДТП, який втік після того, як збив 8-річну дівчинку

Очевидці аварії стверджують - за манерою розмови винуватця ДТП склалося враження, що він був у нетверезому стані.

Фото:http://dv-gazeta.info/

Чоловік не дав втекти водієві, який на мікроавтобусі "Mersedes" збив 8-річну дівчинку на переході біля школи. Небайдужий водій "Daewoo Lanos" перекрив йому виїзд і викликав поліцію. Про це повідомляє Днепр вечерний з посиланням на очевидців аварії, передають Патріоти України.

ДТП сталося на пішохідному переході біля середньої школи №24 на вул. Молодогвардійській у Дніпрі.

При цьому водій зник з місця події і сховався у дворі "Дніпропетровського комбінату харчових концентратів".

Однак водій автомобіля Daewoo Lanos погнався за іномаркою і, перекривши йому виїзд з двору, викликав поліцію. Незабаром на місце ДТП прибуло три поліцейські машини.

За словами очевидців, дівчинка жива і була відразу ж госпіталізована. Що стосується горе-водія, то очевидці стверджують - за манерою його розмови, склалося враження, що він у нетверезому стані.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.