У Дніпрі в зоопарку ведмедиця відкусила п'ятирічній дитині руку

Матір, яка залишила малюка без нагляду біля вол'єру, визнали винною у трагедії

Бурий ведмідь. Ілюстрація: КомиинформВчора спроба п'ятирічного жителя Дніпропетровська «помацати ведмедика», який мешкає в зоологічній зоні Дніпропетровського парку імені Шевченка, завершилася трагедією. Цим він привів в лють ведмедицю, яка схопила за руку залишеного матір'ю без нагляду малюка і спробувала витягти його у вольєр. Життя дитині врятували працівники зоопарку, що поспішили на крик потерпілого. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Подробности".

Хлопчик був терміново доставлений в лікарню. За повідомленням лікарів, його життю зараз ніщо не загрожує, але понівечену ведмедицею руку довелося ампутувати.

Кілька років тому в цьому ж зоопарку ведмідь покалічив дівчинку-підлітка, яка теж втратила руку. Після того випадку в зоопарку були посилені заходи безпеки - хижаків оточили подвійною огорожею, на якій розвісили таблички, які забороняють годувати звірів і перелазити через огорожу. Але сьогодні до звірів пробрався малюк, який не вміє читати, залишений без нагляду матір'ю, яка, за висновком комісії, що розслідувала інцидент, визнана винною в трагедії.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...