У Дніпрі відкрили IMAX-зал з екраном заввишки в п'ятиповерховий будинок (фото)

14 грудня о ТРЦ «Дафі» мережа кінотеатрів «Мультиплекс» відкрила перший в Дніпрі кінозал IMAX.

У Дніпрі відкрили кінозал з екраном заввишки в п'ятиповерховий будинок. Фото: vgorode.ua.

Вчора, 14 грудня, в Дніпрі почав роботу перший зал IMAX. Він з'явився в тризальному кінотеатрі MULTIPLEX в ТРЦ "Дафі", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відкриття такого залу в "Дафі" стало можливим завдяки угоді, яку підписала Корпорація IMAX з українською мережею кінотеатрів MULTIPLEX.

У стандартних кінотеатрах ширина екрану менша, ніж довжина залу для глядачів, а екран залу IMAX має велику ширину. Через це кутові розміри зображення перевищують поле зору людини, що сидить на будь-якому місці. За рахунок таких технологій межі зображення стають малопомітними.

IMAX-зал в Дніпрі обладнаний екраном заввишки 16 метрів, що дорівнює висоті 5-поверхового будинку, шириною 22 метри і кріслами на 321 глядача.

Вартість квитків варіюється від 100 до 320 гривень в залежності від дня, часу показу і фільму.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...