У Дніпрі заарештовано ще трьох "орлів Вілкула" - Аваков (фото)

"Тітушину бадьорість" 9 травня замінила камера 12 травня, наголосив міністр.

Арсен Аваков. Фото:eadaily.com

Суд у Дніпрі заарештував ще трьох тітушок, які брали участь у бійці 9 травня. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Тwitter, передають Патріоти України.

"Дніпро. Ще троє "орлів Вілкула" затримані й арештовані судом. "Тітушину бадьорість" 9 травня замінила камера 12 травня. Працюємо далі", – написав він.

Як повідомлялося раніше, у Дніпрі 9 травня під час проходження містом колони Опозиційного блоку сталася масова бійка за участю поліцейських, у якій постраждали ветерани АТО, що вимагали прибрати червоні прапори.

Свідки зазначили, що бійку почали не поліцейські, а "молодики спортивної статури", які з помаранчевими відмітками на грудях охороняли агітаційні намети "Опозиційного блоку".

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...