У Дніпропетровську знайшли тіло бізнесмена з ножовими пораненнями

За кілька годин до власної смерті, загиблий, будучи у стані наркотичного сп'яніння, сів за кермо і поїхав у невідомому напрямку.

Ілюстрація:tsn.ua

У Дніпропетровську знайшли тіло 42-річного бізнесмена з пораненням в області паху. Чоловік був виявлений в його автомобілі марки "Інфініті". Про це повідомили в прес-службі облполіції, інформують Патріоти України.

"24 січня близько 2-ї ночі до чергової частини Кіровського відділення поліції надійшло повідомлення, що на проспекті Кірова біля власного автомобіля "Інфініті" виявлено тіло чоловіка 1974 року народження. На тілі жертви правоохоронці виявили численні різані рани зап'ясть, шиї і статевого члена.

Від великої втрати крові чоловік загинув на місці. При огляді місця події правоохоронці виявили ніж, яким, можливо, були нанесені вказані тілесні ушкодження", - повідомляють у прес-службі поліції.

Відомості за даним фактом внесені до ЕРДР за статтею "Умисне вбивство". Після проведення розслідування і отримання висновків судово-медичної експертизи буде встановлено всі обставини цієї трагедії.

За словами родичів загиблого, бізнесмен лікувався від неврозів в одній з лікарень міста і зловживав наркотиками. За кілька годин до смерті, він у стані наркотичного сп'яніння сів за кермо і поїхав у невідомому напрямку.

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...