Активіст організації "С14" поранив ножем поліцейського у Львові

33-річний оперативник отримав важке проникаюче поранення, на даний момент знаходиться в реанімації.
Для чого активіст носив із собою ніж? Ілюстрація: Голос Карпат.

У ніч на п'ятницю, 17 серпня, у Львові один з активістів ультраправої організації "С14" в ході зіткнення, що виникло через нанесення на стіну написів "Хто замовив Катерину Гандзюк?", завдав поліцейському ножове поранення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, передають Патріоти України.

"Близько четвертої ранку під час відпрацювання Галицького району Львова оперативники помітили двох осіб, які аерозольною фарбою наносили написи на фасад будинку на вулиці Ковжуна. Побачивши правоохоронців зловмисники почали втікати. Під час затримання один з них раптово вдарив капітана поліції ножем", - йдеться в повідомленні .

Журналістка Віка Балицька на своїй сторінці в Facebook пише, що 33-річний оперативник отримав важке проникаюче поранення, на даний момент знаходиться в реанімації. Один з лідерів С14, Євген Карась заявив, що на активістів було скоєно раптовий напад з боку людей в цивільній формі, які не представилися і не пред'явили посвідчення поліцейських.

"В ході зіткнення один з нападників отримав легке ножове поранення", - говорить Карась.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...