У Дніпровському районі столиці сталася пожежа із вибухом (фото, відео)

​За попередньою інформацією, вибухнула СТО. Про наявність постраждалих даних поки немає.

Фото:https://www.obozrevatel.com

У Дніпровському районі Києва 6 червня близько 14:00 пролунав вибух. Інцидент стався по вулиці Профспілковій, 21. Зазначається, що за цією адресою розташована СТО. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

"Що вибухнуло, що зараз горить і чи є постраждалі, наразі не відомо", - йдеться у повідомленні.

У ГУ ДСНС України в Києві в коментарі Обозревателю повідомили, що на місце події виїхали рятувальники. За інформацією місцевих жителів, пожежа сталася у приватному секторі.

Як повідомлялося напередодні, у Броварах ліквідували масштабну пожежу на складі, яка сталася вдень 5 червня на площі близько 1,5 тис. кв.

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...