У "ДНР" черговий переполох: російські найманці побоюються українських "диверсантів-даішників"

Українські диверсанти, переодягнені у форму співробітників ДАІ, нібито зупиняють власників транспорту і штрафують їх, тим самим нелегально збираючи кошти на свою диверсійну діяльність, запевняють терористи.

Ілюстрація:antikor.com.ua

У терористичних "республіках" черговий переполох: на дорогах наче б то стали з'являтися "українські диверсанти", у формі співробітників ДАІ", які нібито заробляють на свою диверсійну діяльність, просто штрафуючи всіх водіїв на дорогах. Про це йдеться в листівках, які поширюють на окупованому Донбасі так звані "ДАІ МВС ДНР", передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

«ДАІ МВС Донецької Народної Республіки попереджає водіїв про випадки шахрайства на дорогах. Українські диверсанти, переодягнені у форму співробітників ДАІ, зупиняють власників транспорту і штрафують їх, тим самим нелегально збираючи кошти на свою диверсійну діяльність. Закликаємо водіїв бути пильними», - йдеться в агітках сепаратистів.

Також вони повідомляють жителям «республіки», як впізнати «диверсантів». За їх словами, це можна зробити, зокрема, по формі жезла: він буде «старого зразка».

«Як розпізнати «липового» співробітника ДАІ:

- Автомобіль без розпізнавальних знаків

- Посвідчення з печаткою розмитою

- Форма жезла старого зразка», - наголошується в листівці.

Бойовики закликають автолюбителів «ігнорувати сигнали від таких шахраїв». Вони пропонують їм «не зупинятися і НЕ ПЛАТИТИ їм гроші».


Поки що невідомо, як відреагують на цей заклик місцеві водії, адже за останні два роки війни вони вже добре знайомі з методами бойовиків, які просто розстрілюють машини, які рухаються трасами.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...