У "ДНР" чиновники "розкидаються" ID-картками: соцмережі не стримують емоцій

Користувачі соцмереж вже почали «тролити» забудькуватого підлеглого ватажка донецьких терористів.

Фото: https://twitter.com/666_mancer

Користувач соцмереж поширив допис з фото карти і повідомив: "Знайдена карта на ім'я Лубенець Максим Анатолійович. Звертатися в лс", повідомляють Патріоти України з посиланням на користувача у Твіттері.

Підписники невідомого аноніма почали активного обговорювали пост та жартувати над горе-чиновником

"Це що за забудько такий в адміністрації глави #ОРДО?" - прокоментував фото Necro Mancer.

"Лубенець М.А.! Знайдена карта №002 10 0067 Адміністрації "ДНР". Звертатися в СБУ Донецької області", - "звернувся" до підлеглого Захарченка користувач FreeQball.

"Мене вже від цієї іжиці в "ДНРіі" просто плющить... Як готика, яка була всюди у нацистській Німеччині", - написав Yuri Chornoivan.

Уряд продовжив на місяць відстрочки від призову працівників підприємств: Що це означає

вівторок, 7 травень 2024, 16:52

У вівторок, 7 травня, Кабінет Міністрів ухвалив рішення продовжити на місяць термін дії чинних відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації працівників підприємств. Про це йдеться на сайті Міністерства економіки України, передають Пат...

Мобілізація в Україні по-новому: Експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призвуть

вівторок, 7 травень 2024, 16:26

В Україні можуть мобілізувати кожного 10-го чоловіка відповідного віку. Таке припущення в коментарі для ТСН висловив колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов, передають Патріоти України. "Є оціночні судження, що в Україні мо...