У Facebook анонсували новий сервіс - вбудований пошук роботи

​Нові функції зроблять Facebook прямим конкурентом LinkedIn - соціальної мережі для встановлення ділових контактів, недавно купленої Microsoft за 26,2 млрд дол.

У Facebook з'явиться вбудований пошук роботи. Фото: Geektimes.ru.

У Facebook з'явиться сервіс для пошуку роботи. У соцмережі планується розмістити нову вкладку Jobs («Робочі місця»), де користувачі зможуть як розміщувати оголошення про відкриті вакансії, так і відгукуватися на них. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як повідомляється, тестування нового функціоналу соцмережі вже почалося.

На новій вкладці роботодавці зможуть розмістити назву посади, розмір окладу, графік зайнятості, а також іншу інформацію про пропоновану посаду.

Свій текст (пост) в сервісі можна буде відформатувати так, щоб зробити його більш помітним в новинній стрічці. Перелік всіх відкритих позицій також з'явиться на сторінці компанії.

Записи з пропозиціями про роботу будуть включати спеціальну кнопку Apply Now ( «Відгукнутися»). Якщо на неї натиснути, Facebook автоматично складе резюме, попередньо заповнивши його доступною в соціальній мережі інформацією з профілю користувача. Заяви будуть відправлятися в якості звичайного повідомлення в Facebook.

Відзначається, що нові функції зроблять Facebook прямим конкурентом LinkedIn - соціальної мережі для встановлення ділових контактів, недавно купленої Microsoft за 26,2 млрд дол.

Раніше Facebook запустив платну соціальну мережу для професіоналів. У Workplace не буде реклами, крім того, є сервіс для роботи з документами. Вартість роботи в соцмережі Workplace складе $3 за 1 людину в місяць, за умови, якщо в мережі менше тисячі активних користувачів.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...