У Франції по-звірячому побили російського режисера: Олена Суріна повідомила подробиці нападу (фото, аудіо)

Росіянку вже не вперше б'ють у Парижі. Два роки тому на неї напали двоє молодих людей. Тоді вони зірвали з її одягу георгіївську стрічку.

Олена Суріна. Фото: Томский Обзор.

Увечері 31 березня російського режисера і громадського діяча у Франції Олену Суріну побили в Парижі недалеко від власного будинку. Постановниця знаходиться в лікарні з переломами носа і вилиць, розтином брови, струсом мозку і травмою ока. Після нападу Суріна кілька днів провела в реанімації, передають Патріоти України з посиланням на "Діалог.UA".

За словами постраждалої, інцидент стався близько 18:00.

"Зайшла в магазин. Живу в 14-му районі, дуже спокійний район, і у мене вуличка дуже маленька ..., на всій швидкості налетів чоловік .., він хотів мене вбити. Зовнішність європейська.,. не араб, не чорний, але і не француз, і поставленим ударом він мене побив. Я впала на бордюр. Я почала кричати російською... - обличчя перетворилося на криваве місиво. Я не знаю нападника, мене не обікрали, не згвалтували. В мене перелом носа, переламані вилиці, брову розсічено, струс мозку, одне око повністю затекло ", - розповіла режисер.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...