У Франції православного священика прийняли за терориста через бороду та чорне вбрання

Поліція евакуювала пасажирів на станціях між Вільньов-Сен-Жоржем і Ліонським вокзалом та було зупинено рух поїздів

Священик. Фото: www.youtube.com

У Франції поліція евакуювала пасажирів на станціях між Вільньов-Сен-Жоржем і Ліонським вокзалом після того, як вони прийняли православного священика за терориста. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

За даними видання, чоловік у довгому чорному вбранні і з довгою бородою викликав паніку серед пасажирів, і вони викликали поліцію. У свою чергу співробітники правоохоронних органів негайно евакуювали всіх пасажирів. Рух поїздів було зупинено на півгодини. Прибулі на місце поліцейські підтвердили, що тривога була помилкова.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...