У Франції затримали українську вантажівку із рибою, яка везла голландців та 650 кг кокаїну

У представників митної служби викликали підозру водій та пасажир голландці, які сильно нервувалися.

Вантажівку використали для перевезення кокаїну. Фото: соцмережі.

Українську вантажівку з понад півтонною наркотиків на борту затримали у Франції. Про інцидент, який трапився у ніч на 2 жовтня, пише місцеве видання La Depeche, передають Патріоти України.

Місцеві митники зупинили для перевірки вантажівку з українськими номерами, яка за документами мала перевозити рибу. Проте у представників митної служби викликали підозру водій та пасажир голландці, які сильно нервувалися, тож транспортний засіб відправили на додаткову перевірку.

Всередині замість риби виявили 650 кілограмів кокаїну. Журналісти підрахували, що якщо грам кокаїну на вулицях Тулузи продають за 50-60 євро, то українська вантажівка везла наркотиків на понад 40 мільйонів євро. Обидвох водіїв затримали і помістили під варту. Про долю вантажівки не повідомляється.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...