У Франції з'явився "серійний вбивця кішок": На рахунку отруювача більше 200 тварин

Жертвами невідомої отрути, крім кішок, в місті Сен-П'єр-ла-Мер стали гризуни і птиці.

Кішки. Фото: i-sonnik.ru.

Понад 200 котів і кішок, як домашніх так і бездомних, отруєні в невеликому приморському містечку на півдні Франції протягом місяця, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Всі жертви загадкового "серійного вбивці кішок" мешкали в місті Сен-П'єр-ла-Мер в 90 км на південь від Монпельє.

Як повідомляє газета Depeche, в місцевому співтоваристві щодо захисту тварин дуже стривожені повідомленнями про масову загибель кішок.

Також надходять повідомлення, що жертвами невідомої отрути стають гризуни і птиці. Місцеві жителі побоюються, що від дій таємничих отруйників можуть постраждати і діти.

Представники місцевої асоціації із захисту бродячих кішок повідомили про масову загибель тварин у поліцію і попросили провести розтин мертвих кішок, щоб визначити тип отрути.

Глава асоціації Ніколь Ломбар передбачає, що це могла бути, зокрема, щуряча отрута або ж отрута на основі канабісу.

"Тут панує атмосфера ненависті, ніхто нікому не довіряє. Ми всі боїмося, що діти можуть проковтнути цю загадкову отруту", - цитує видання Ouest-France місцеву жительку.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...