У Грузії прихильники легалізації марихуани влаштували масові безлади

​Учасники акції протесту вимагали пом'якшити покарання за вживання легких наркотиків.

У Грузії активісти вимагають легалізувати легкі наркотики Фото: EPA.

У грузинському місті Самтредіа відбулися зіткнення поліції з учасниками акції за легалізацію марихуани, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Протестуючі підривали шумові гранати і димові шашки, а потім пофарбували в білий колір поліцейські автомобілі і приклеїли до них плакати з написом "Не вбивайте мене - я теж людина". Коли співробітники поліції спробували їм перешкодити, молоді люди чинили фізичний опір.

Мітинг біля будівлі поліції влаштував молодіжний "Білий рух", який виступає за декриміналізацію вживання легких наркотиків.

Активісти висловлювали протест в зв'язку з трагедією, що сталася в Самтредіа кілька днів тому, коли 22-річний Демур Стуруа наклав на себе руки. У передсмертній записці він розповів, що один з поліцейських вимагав від нього стати інформатором, погрожуючи в іншому випадку порушити кримінальну справу і заарештувати за звинуваченням у зберіганні та вживанні наркотиків.

Лідери "Білого руху" стверджують, що надмірно суворе законодавство дає можливість поліції здійснювати шантаж і тиск на наркозалежних людей. І одна з таких операцій привела до смерті молодої людини.

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...