У Керчі сталася серйозна НП через Кримський міст (фото)

Через аварію без тепла залишилися 22 тисячі жителів міста, дві школи, два дитячих садки і колонія.

Аварія у Керчі. Ілюстрація: соцмережі.

В анексованому Росією Криму під час будівництва підходів до залізничної частини Кримського мосту були пошкоджені дві труби місцевої ТЕЦ. Через аварію без тепла залишилися 22 тисячі жителів Керчі, дві школи, два дитячих садки і колонія. Про це повідомляється на сайті місцевої окупаційної влади, передають Патріоти України.

"Самоскид компанії "БМУ 84", що працює на будівництві підходів до залізничного мосту через Керченську протоку, рухався по шосе Феодосії з піднятим кузовом, у результаті чого пошкодив дві труби КБ ТЕЦ діаметром 800 мм, зсунувши їх із проектної позначки", — описали там аварію.

Зазначається, що труба подачі тепла була заповнена окропом, почалися ремонтні роботи. Про терміни відновлення подачі тепла нічого не повідомляється.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...