У Харкові знайшли мертвими професора фізико-математичних наук та його сина

У квартирі виявлено трупи двох чоловіків, 58 та 32 років, зі слідами насильницької смерті

Фото: www.zhilstroj-2.ua

Увечері 3 жовтня в одній із квартир багатоповерхового будинку на вул. Гацева в Харкові поліція виявила тіла двох людей з ознаками насильницької смерті. Як передає відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області, 3 жовтня поліції повідомили про те, що 58-річний професор тривалий час не з'являється на роботі, зазначають Патріоти України.

Поліцейські виїхали за домашньою адресою чоловіка, але дверей у квартиру ніхто не відчинив. На місце події прибула слідчо-оперативна група і рятувальники, які змогли потрапити до квартири через вікно за допомогою приставних сходів.

«У квартирі було виявлено трупи двох чоловіків (58 та 32 років) зі слідами насильницької смерті. Дані внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство – Ред.). Максимальний термін покарання за цією статтею - довічне позбавлення волі», - прокоментував начальник Київського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області Павло Іванченко.

58-річний загиблий - професор, доктор фізико-математичних наук, працював у Харківському фізико-технічному інституті і за сумісництвом працював на кафедрі прикладної математики факультету математики та інформатики в Харківському національному університеті ім. В.Н.Каразіна.

За попередніми даними відділу комунікації облуправління поліції в Харківській області, 32-річний загиблий - син професора. До завершення експертиз у поліції не коментують питання, що стало причиною смерті чоловіків.

"Як тобі не соромно, мала б совість": Відома телеведуча, що переїхала до Норвегії, розповіла, як хейтери влаштовують "полювання" на українок в соцмережах

четвер, 2 травень 2024, 22:34

Популярна українська акторка та телеведуча Тала Калатай через повномасштабну війну знайшла тимчасовий прихисток у Норвегії. Туди артистка переїхала з двома дітьми. Акторка розповіла, як живеться українцям за кордоном, передають Патріоти України. Артист...

Встигли вчасно: На Франківщині з охопленого вогнем будинку врятували дитину (фото)

четвер, 2 травень 2024, 22:20

В четвер, 2 травня, у житловому будинку в селі Долиняни Івано-Франківського району сталася пожежа. До місця виклику негайно було направлено рятувальників міста Рогатин і добровольців-вогнеборців села Фрага. Полум'я вдалося приборкати, ніхто не постражд...