У Херсоні біля супермаркету невідомі розстріляли людей в авто, поліція оголосила план "перехоплення"

Двох постраждалих було прооперовано, загрози їхньому життю немає.

Ілюстрація:24 Канал

6 жовтня у Херсоні невідомі відкрили вогонь по автомобілю, в результаті чого постраждали дві людини. Про це повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції в Херсонській області на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

Поліцейські розповіли, що вчора, близько другої години дня, отримали анонімне повідомлення від жінки. Вона зауважила, що у Північному мікрорайоні на вулиці Вишнева поблизу супермаркету "Екомаркет" чути постріли.

З'ясувалося, що невідомі зловмисники відкрили вогонь у бік двох громадян, що на той час сиділи у легковій автівці. Після цього злочинці втекли на автомобілі "Деу Ланос". Через це у місті оголосили план "перехоплення".

Тим часом постраждалих було прооперовано, загрози їхньому життю немає.

"За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" через ст.15 Кримінального кодексу України "Замах на злочин". Проводяться першочергові слідчі дії", - наголосили у відомстві.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...