У Херсоні викрили контрабанду ячменю майже на 15 млн грн (фото)

4200 тонн зерна ячменю намагалися вивезти від імені фіктивного підприємства

У Херсоні спинили контрабанду зерна. Фото: "Фейсбук"

Заступник голови Державної фіскальної служби України Сергій Білан на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав, що у Херсоні співробітники податкової міліції спільно з працівниками митниці та прикордонниками викрили незаконний експорт зерна від імені фіктивного підприємства. Про це повідомляють Патріоти України.

"У Херсоні співробітники податкової міліції спільно з працівниками митниці та прикордонниками припинили спробу незаконного експорту зерна від імені фіктивного підприємства.

В ході операції «Рубіж-2016» і розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 212 (Ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) КК, було встановлено, що підприємство, зареєстроване в Києві, має намір експортувати партію сільгосппродукції.
В результаті проведеної перевірки з'ясувалося, що в податковій звітності дана компанія не відбила придбання або вирощування сільгосппродукції, що свідчить про експорт неврахованого товару.
Також було встановлено, що директор вказаного підприємства за адресою реєстрації не проживає і не може здійснювати діяльність в якості керівника фірми.
В результаті проведеного обшуку в місті Херсон було виявлено та вилучено 4,2 тисячі тонн зерна ячменю вартістю 14,7 мільйона гривень, документи складського обліку, доручення на навантаження, товарно-транспортні накладні.
Слідство триває", - написав Білан.


Це варто знати! Хто входить до складу ВЛК - список лікарів та їхні обов'язки

понеділок, 13 травень 2024, 8:22

В Україні під час мобілізації для визначення придатності до військової служби військовозобов'язані та резервісти проходять перевірку військово-лікарської комісії (ВЛК). Лікарі яких спеціальностей оглядають військовозобов'язаних і що потрібно знати мобі...

Казав, що не було на кого залишити господарство: Сімейному лікарю з Лубен винесли вирок за ухилення від мобілізації

понеділок, 13 травень 2024, 7:24

Сімейний лікар Лубенського центру первинної медико-санітарної допомоги пройшов військово-лікарську комісію, був визнаний придатним, але на відправку до в/ч не з’явився - за це суд першої інстанції призначив йому 3 роки ув’язнення. Лубенський міськрайон...