У Херсоні "золоте весілля" урочисто відзначили одразу 10 подружніх пар (фото)

Голова райради, священик та працівники РАЦСу привітали "золотих молодят"

Фото: "Улюблений Херсон"

У Херсонському міському РАЦСі 15 вересня відбулася церемонія "золотого весілля" одразу для 10 пар, які живуть у шлюбі вже 50 років. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Улюблений Херсон".

Подружжя обмінялися вдруге обручками, пообіцяли кохати, цінувати і поважати одне одного. Взагалі дана традиція почалася з ініціативи Суворівської райради Херсону та триває вже 14 років. Після урочистої реєстрації шлюбу щиро привітав "золотих молодих" Андрій Задніпряний – голова Суворовської районної у м. Херсоні ради, побажав їм міцного здоров’я, щастя, любові, радості від дітей та онуків, поваги від рідних і ще довгих-довгих років спільного життя.

У цей день знову стали нареченими: Замрій Сергій Андрійович і Олександра Петрівна, Чабанові Георгій Георгійович і Ганна Федорівна, Чокові Борис Миколайович і Людмила Степанівна, Міхненко Микола Миколайович і Ганна Василівна, Василенко Віктор Гаврилович і Надія Пантеліївна, Дорошеві Іван Васильович і Ольга Іванівна, Кадашинські Віктор Іванович і Тала Григорівна, Чабаненко Віктор Григорович і Марія Григорівна, Йоненко Борис Макарович і Ганна Борисівна, Повод Анатолій Іванович і Надія Павлівна.


Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...