У Кличка працює по-стахановськи: Екологи б'ють тривогу, сміття від Садового отруює киян

Непродумане рішення керівництва Києва допомогти утілізувати сміття зі Львова погіршило і без того складну екологічну обстановку у Києві та околицях. Адже у столиці України не менші проблеми, ніж у столиці Галичини.

Львівське сміття отруює мешканців столичних Позняків. Ілюстрація:glavcom.ua

Через сміття зі Львова, яке спалюють на київському сміттєпереробному заводі, страждають жителі столичних Позняків. Вони потерпають не лише через сморід, а й від токсичного диму, який несе реальну загрозу життю та здоров'ю людей. Про це розповів Голосу Столиці еколог Олексій Дорошенко, інформують Патріоти України.

"Львівське сміття, наскільки я знаю, везуть на завод "Енергія" і там спалюють. Завод "Енергія" є одним із основних забруднювачів Києва. Позняки, де знаходиться підприємство, є одним з найбрудніших місць Києва. Тому, природно, кожна машина, кожен вагон сміття, це проблеми для здоров'я киян. Це однозначно", - заявив еколог.

Він також зазначив, що не розуміє навіщо сміття зі Львова везти в Київ. Зазначимо, що за простими підрахунками, одна лише фура в один бік - 1200 гривень. В два боки - 2400 гривень.

Як відомоо, в Київській області вже кілька днів місцеві жителі і люди спортивної зовнішності блокують дорогу на сміттєзвалище. У КМДА переконують, що невеликі пожежі не становлять небезпеки, а от екологи запевняють, що будь яка пожежа на сміттєзвалищі шкідлива для здоров'я.

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...