У компанії Tesla в серійне виробництво випустили найшвидший у світі автомобіль

Tesla Model S P100D - це повністю електричний і повнопривідний автомобіль.

Tesla Model S P100D. Фото: gas2.org.

До цього найшвидшими автомобілями вважалися LaFerrari і Porsche 918 Spyder, але їх тираж був обмежений, вони коштували шалених грошей і зараз вже не випускаються, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

До того ж, ці автомобілі були занадто маленькими - розраховані на двох осіб з дуже невеликим простором для багажу. У той час як у Tesla Model S P100D є четверо дверей, сидінь стільки, щоб вистачило на п'ятьох дорослих людей в салоні плюс 2 дитини, до того ж ще є зовсім незайвий відсік для перевезення вантажів під капотом.

Плюс, як відомо, Tesla Model S P100D - це повністю електричний і повнопривідний автомобіль.

Завдяки батареї на 100 кВт запас ходу збільшився до 613 км (315 миль), що стало приводом назвати електромобіль Tesla Model S самим автономним з усіх наявних на ринку.

Таку ж батарею встановлюватимуть і на Tesla Model X. Таким чином, це буде найшвидший SUV в світі. Tesla Model X P100D з режимом Ludicrous буде прискорюватися до 96 км/год за 2,9 секунди і матиме запас ходу до 542 км. При цьому він залишиться повністю електричним кросовером і матиме 7 місць для посадки.

Ті клієнти Tesla, які вже замовили собі P90D Ludicrous, але не встигли отримати електромобіль, зможуть проапгрейдити замовлення до 100 кВт за 10 000 доларів. Існуючі власники P90D Ludicrous можуть встановити собі 100-кіловатний пакет за $20 000, а їх 90-кіловатна батарея буде утилізована і перероблена.

Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...