У Краматорську на майдані військовий оркестр виконав "Черемшину" (відео)

Павло Жебрівський розповів, як ввечері у Краматорську в центрі міста лунають чудові українські мелодії

Скрін відео9 жовтня ввечері голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський був вражений, побачивши військовий оркестр на центральному майдані Краматорська. Про це він написав у соцмережі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку Жебрівського.

"Неділя. Вечір. Виходжу з роботи. На центральному майдані – військовий оркестр. Це Краматорськ, хлопці і дівчата! Гарного вам вечора і гарного наступного робочого тижня", – зазначив губернатор Донеччини. На відео, яке виклав Жебрівський, видно як військовий оркестр виконує українські пісні.

Нагадаємо, у вересні в Києві, в Жовтневому палаці, відбувся концерт "Пісні народжені в АТО". Військові презентували перший та єдиний диск пісень, написаних у донбаських окопах. Разом з військовими на одній сцені виступили зірки української естради: “Друга ріка”, Олексій Горбунов, “OT VINTA”, Світлана Тарабарова, Віктор Павлік та інші.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...