У Криму 75-річний пенсіонер намагався здійснити акт самоспалення

Чоловік хотів спалити себе у центрі Ялти через рішення влади знищити його кафе

У Ялті чоловік намагався спалити себе через знищення його кафе. Фото: crimea-hoteli.com

Зранку 2 вересня мешканець Криму здійснив спробу самоспалення у зв'язку зі знищенням його кафе на Приморському пляжі Ялти. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Керчь FM".

"Пожилой житель Ялты сегодня утром попытался совершить акт самосожжения в районе городского Приморского пляжа. Пострадавший Александр С. получил значительные ожоги различных частей тела и доставлен в реанимацию. Причиной попытки суицида стал конфликт вокруг одного из кафе на Приморском пляже, арендатором которого был пенсионер. Он около 10 лет назад занимал ответственную должность в Ялтинском горисполкоме", - йдеться у повідомленні.

Як пише видання, "адміністрацією" Ялти було прийняте рішення про те, щоб знести кафе, яке орендував 75-річний Олександр. Чоловік попереджав, що "пойдет на крайнюю меру в случае продолжения действий по сносу его объекта".

Перед тим, як здійснити спробу самоспалення, Олександр написав записку та виклав відео у інтернет. Спроба була здійснена біля входу у Приморський парк біля 10 години ранку, чоловіка загасили співробітники міського комуналього підприємства та передали його лікарям "швидкої допомоги".

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...