У Криму масово ламаються дизель-генератори, окупанти відмовляються ремонтувати

На підприємстві "Крименерго" стверджують, що у них немає фахівців для проведення необхідного ремонту.

У Криму ламаються дизель-генератори. Ілюстрація:ua.krymr.mobi

У Криму вийшло з ладу 54 дизель-генератори, проте вже 3 дні унітарне підприємство "Крименерго" не приступає до їх ремонту. Про це сьогодні на засіданні штабу з ліквідації НС повідомив так званий "начальник головного управління МНС Росії по Республіці Крим" глава штабу Сергій Шахов, зазначають Патріоти України з посиланням на Крыминформ.

"На 18:00 16 грудня в неробочому стані знаходиться 54 автономних джерела електропостачання. Всі заявки подані в ГУП "Крименерго". "Крименерго", звертаю вашу увагу - протягом останніх 3 днів не змінюється кількість несправних ДГУ", - сказав Шахов.

Керівник "Крименерго" Віктор Плакіда, у свою чергу, заявив, що на підприємстві немає фахівців для проведення такого ремонту.

Так званий «глава» Криму Сергій Аксьонов дав протокольне доручення державному унітарному підприємству «Кримські генеруючі системи» почати ремонт дизель-генераторів, а «міністерству палива та енергетики РК» - забезпечити можливість проведення ремонту.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...