У Криму туристичний сезон вирішили відкрити першого лютого: В мережі висміяли окупантів

Кілька місць розміщення Алушти почали прийом туристів.

Крим взимку. Фото: "Кенеш Тур"

На нараді в міській "адміністрації" окупованої Алушти заявили, що туристичний сезон у Криму можна вважати відкритим. Про це повідомляють Новини Криму, передають Патріоти України.

На засіданні сказали, що кілька місць розміщення Алушти почнуть прийом відпочиваючих з 1 лютого. "Можна тільки порадіти за колег з туріндустрії", — прокоментував цю інформацію самопроголошений "віце-прем'єр" Криму Віталій Нахлупін, присутній на цьому засіданні.

"Трохи зі стільця не впав: у Криму туристичний сезон вирішили відкрити першого лютого", — коментують новину в Twitter Хрущевий Інкерман. "Відкорковують шампанське", "Ну, зараз народ з усього світу туди ломанеться. Не всім місця вистачить", "А чого не на Новий рік? Або думали, виродки, що не так смiшно буде?", — коментують інші користувачі Twitter.

Виготовляли на Буковині: Українців годували підробленими небезпечними продуктами (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:50

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили підпільне виробництво продуктів харчування – зокрема їжі швидкого приготування та кави. Працювали ділки у Чернівецькій області в антисанітарних умовах. Про це повідомили у БЕБ, передають Патріоти України...

Не узгоджений із місцевою владою: Мурал із Залужним, який нещодавно з'явився у столиці, доведеться стерти

вівторок, 14 травень 2024, 22:35

Портрет ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного на стіні інтернату для дітей з особливими ментальними потребами травмує дітей, оскільки до нього через паркан лізуть чимало охочих зробити фото. Через те мурал збирають прибрати, але лише з однієї сті...