У Києві до місця будівництва, де школяра розчавило бетонними блоками, люди принесли квіти та свічки (фото)

На паркані навколо будмайданчика з'явився напис: "За смерть дитини потрібно відповісти". ​

Фото:ТСН

Кияни влаштували імпровізований меморіал біля паркану будівництва на Кирилівській вулиці в Києві. Таким чином люди вшанували пам'ять загиблого школяра, який тут підробляв. Про це повідомляє ТСН, зазначають Патріоти України.

Біля паркана залишають квіти і свічки. Тут же напис: "За смерть дитини потрібно відповісти".

Поліція з'ясовує всі обставини інциденту. Відкрито провадження за порушення вимог законодавства з охорони праці. Для з'ясування затримали чотирьох осіб - представників генерального підрядника і субпідрядника.

Як повідомлялося раніше, трагічна загибель школяра сталася в понеділок, 12 лютого. Підлітка, 2001 року народження, розчавило бетонними блоками на будівництві, де він підробляв під час карантину в школі. Тут він займався відкачкою води. Рятувальники розбирали завал кілька годин, щоб дістати тіло загиблого.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...