У Києві джип врізався в стоматологічну клініку, багато постраждалих (фото, відео)

Попередньо встановлено, що 22-річному водієві "Mercedes" стало погано, і він втратив контроль над керуванням.

Джип врізався у стоматологічну клініку біля метро "Лівобережна". Фото:auto_kiev

У Києві 9 січня біля метро Лівобережна джип Mercedes влетів у стіну будівлі, є дані про численних постраждалих. Як повідомили в соцмережах, позашляховик вилетів на тротуар і врізався в стоматологічну клініку біля піцерії Domino's, передають Патріоти України. Подробиці масштабного ДТП оприлюднила заступник прес-секретаря ГУ МВС України в Києві Ірина Левченко, передав телеканал Newsone.

За інформацією очевидців, одна з постраждалих, жінка-пішохід, померла на місці. Також постраждав 62-річний чоловік, він був доставлений в лікарню з травмами голови. Повідомляється про безліч постраждалих. На місці працювало близько 9 машин швидкої допомоги. Також в аварії сильно постраждали літні жінки, які здійснювали торгівлю дрібним товаром.

Попередньо встановлено, що 22-річному водієві "Mercedes" стало погано, і він втратив контроль над керуванням. Зараз власника іномарки відвезли в лікарню, а його пасажир 1995 року народження з незначними травмами відмовився від госпіталізації ", - йдеться в повідомленні.

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...