У Києві Кличко відкрив надсучасний центр надання адмінпослуг (фото, відео)

Мер столиці наголосив, що поставив за мету відкрити аналогічні центри у кожному районі Києва.

Віталій Кличко відкрив Центр надання адміністративних послуг у Святошинському районі столиці. Фото:kiev.klichko.orgУ п'ятницю, 18 грудня, мер Києва Віталій Кличко відкрив у Святошинському районі столиці сучасний Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Inforesist.

"Я вважаю, що саме так повинні виглядати всі центри надання послуг і взагалі будь-якого сервісу в столиці. І відповідно, не тільки виглядати, але і надавати якісні послуги киянам. Щоб люди не чекали годинами в чергах, не бігали по різних установах і не платили хабарі. Тут все прозоро і корупції ніде селитися", - цитує Кличка його прес-служба.

Мер Києва підкреслив, що завдання столичної влади - відкрити якомога більше аналогічних центрів у Києві. "Ми зробимо все, щоб такі центри з'явилися в кожному районі. І щоб кияни мали змогу в одному приміщенні отримати всі необхідні документи та довідки", - підкреслив Кличко.

Столичний градоначальник перевірив на практиці роботу Центру і зареєструвався в електронній черзі, оглянув робочі місця співробітників та поспілкувався з ними.

ЦНАП створений для поліпшення якості надання адміністративних послуг. За принципом «єдиного офісу» і «відкритого простору» в межах одного приміщення надають послуги представники різних органів влади.

Зокрема: державного нотаріуса; державної виконавчої служби; відділу державної реєстрації актів цивільного стану; відділу державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців; відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, Держгеокадастру, Держсанепідемслужби, управління з питань надзвичайних ситуацій, Державної архітектурно-будівельної інспекції.

Центр адмінпослуг оперативно надає максимальну кількість адміністративних послуг - 300 видів. Більше 100 послуг передані органам місцевої влади від центральної влади.

У приміщенні розміщено відділення «Ощадбанку», облаштована дитяча ігрова кімната, кімната матері та дитини, створено умови для осіб з обмеженими фізичними можливостями, відкритий доступ до мережі Wi-Fi.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...