У Києві на 4 листопада планують реалізацію плана Суркова "Шатун"

Невідомі активісти пропонують людям вийти 4 листопада до стін Верховної Ради України

Владислав Сурков. Фото: "Моя політика"

У спеціалізованих українських групах в соціальних мережах з'явилися повідомлення про набір "учасників мітингу 4 го листопада під Верховною Радою". Ціна питання - 100 руб / 2 години. Аналогічні заклики прийти під Раду в День народної єдності, але безкоштовно, чисто за ідею, з'явилися і в звичайних популярних українських спільнотах. Про це повідомляють Патріоти України.

У численних публікаціях наголошується, то за цю ідею вже виступили "понад 40 тисяч українців". Як повідомляють самі автори, які планують "народне повстання", "на Україні "економічна криза, люди вже ледь виживають, проте в цей самий час, коли всім так нестерпно важко, народні обранці спробували збільшити собі депутатські зарплати в кілька разів, будучи при цьому, як показали е-декларації, дуже багатими людьми".

Також невідомі автори закликали українців до більш активних дій. Вони пропонують людям вийти 4 листопада до стін Верховної Ради України, щоб змусити народних обранців скласти повноваження.

«Українці, ви і це готові проковтнути? Вся країна в соціальних мережах обурюється вже кілька днів, а на Майдані вітер завиває. Якщо ми промовчимо, то нашому гідності гріш ціна! 4 листопада в 12:00 біля будівлі Верховної Ради! Вимога одна - всі депутати, які голосували за підвищення собі зарплати, повинні скласти депутатські мандати », - сказано в повідомленні.

До речі, дуже легко обчислюється і першоджерело "новин про Майдан-3". Беремо будь-який український серйозне видання і йдемо по посиланнях - в кінцевому підсумку, звідки б ми не їхали на пошуки, приходимо до сайту ... Російська весна. "Ретельніше треба, хлопці, ретельніше" (с)

Додам, що проявляють активність і групи давно відомого провокатора Степана Мазури. Старі палені групи Мазури (він же Жук) практично не використовує, але в його нові групи майже в повному складі перекочували старі перевірені бійці-провокатори зі старих спільнот. Активізувалися і косячі під "укропатріотов" всілякі профілі з вусатими козаками на аве. Вони дуже погано володіють українською і користуються, як і Мазура, гугл-перекладачем.

На провокацію повелися і цілком реальні українські патріотичні спільноти і блогери. При цьому Сурков чогось розкриває вже такі "закриті" консерви (в тому числі і в політиці), що стає зрозуміло - "це є їхній останній і рішучий бій".

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...