У Києві невідомі відкрили вогонь по авто, є поранені (фото)

На місці події працюють правоохоронці.

У п’ятницю, 8 вересня, близько 15:00 в Києві на вулиці Дегтярівській, 38 невідомі обстріляли автомобіль. В результаті стрілянини двоє людей отримали поранення. Про це повідомляє "Українська правда" із посиланням на очевидця, передають Патріоти України.

"Невідомі обстріляли джип з номерами, де чотири п’ятірки. Дегтярівська, 38. Нападники втекли в напрямку метро "Берестейська", – сказві співрозмовник видання.

Видання зазначає, що речниця поліції Києва Оксана Блищик повідомила, що правоохоронці, які виїхали на виклик, виявили автомобіль "Опель" з автоматом на сидінні.

"Згодом з медцентру на Бердичівській надійшло повідомлення, що до них звернулись 2 людей з вогнепальними пораненнями. Виїхали туди", – сказала Блищик.

За даними спільноти dtp.kiev.ua, спершу сіре авто польської реєстрації з номерним знаком RSTWE36 зіткнулось із Porsche (номер АА5555ЕМ), потім невідомі з сірого авто обстріляли Porsche і втекли.

Зараз на місці інциденту працюють правоохоронці, опитують свідків та з’ясовують місце розташування камер відеонагляду, які могли зафіксувати перебіг подій.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...