У Києві обвалилося перекриття будинку, під завалами є люди (фото)

Двох людей вже встигли витягнути, вони у важкому стані доправлені до лікарні.

У Києві в відселеному аварійному будинку по вулиці Хмельницького, 12-14 обвалилося перекриття. Під завалами можуть бути троє-четверо чоловік. Двох вже встигли витягнути, вони у важкому стані доправлені до лікарні. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Рятувальники намагаються розібрати завали вручну. Через події був перекритий відрізок вулиці від опери до Музею Києва. На місце події прибув мер міста Віталій Кличко.

Оновлення. На сайті Кличко з'явилося повідомлення, що перекриття з четвертого по перший поверх впали під час будівельних робіт, які проводилися без будь-яких дозвільних документів. ДНС в свою чергу повідомила, що обвал стався під час розбирання внутрішньої стіни.

"Правоохоронні органи повинні оперативно розібратися, хто саме і з якою метою здійснював будівельні роботи без дозвільних документів. І винні в тому, що постраждали люди, повинні бути притягнуті до відповідальності", - підкреслив Кличко.

Будинок, в якому сьогодні обвалилися внутрішні перекриття, визнаний аварійним в 2004 і відселений. Він знаходиться в приватній власності і переданий на баланс ОСББ "Богдана Хмельницького 12-14".

Нагадаємо, в минулому році в сусідньому будинку на Хмельницького, 10 сталася сильна пожежа.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає