У Києві п'яний водій, тікаючи від поліції, збив жінку та пішов "на таран" (фото)

Він намагався втекти будь-якою ціною, навіть коли в нього лопнула шина, їхав далі на диску.

ДТП у Києві. Фото: Еспресо

У столиці на вулиці Метрологічній п'яний водій на "Ладі" збив жінку, тікаючи від поліції. Його автомобіль був зажатий двома екіпажами, передає Еспресо. Про це повідомляють Патріоти України.

Зі сторони правоохоронців потерпілих немає, збитків також. Жінка отримала закриту травму грудної клітки та живота. Втікача затримали за 4 км від місця злочину.

Чоловік намагався протаранити поліцію, мабуть, для того, щоб скинути їх з дороги. Він намагався втекти будь-якою ціною, навіть коли в нього лопнула шина, він продовжував рух на самому диску, добряче його стерши. За словами свідків, водій "Лади" перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...