У Києві під час руху вибухнула маршрутка з пасажирами, є постраждалі (фото)

За словами водія маршрутки, причиною вибуху скоріше за все став перегрів двигуна. Проте наразі причини вибуху встановлюють слідчі оперативної групи нацполіції..

Вибух стався у маршрутці №455. Фото:Еспресо.TV

У маршрутці №455, що курсувала по Шевченківському району Києва, вибухнула система охолодження. Про це повідомляють Вартові. Еспресо, зазначають Патріоти України.

Вибух стався у автобусі, що курсує між житловим масивом "Виноградар" та Севастопольською площею. Вибух пролунав в той момент, коли маршрутка знаходилась біля зупинки по проспекту Перемоги біля будинку 68.

На момент вибуху маршрутка від’їжджала від зупинки. За словами пасажирів, в цей момент в салоні почало щось гуркотіти а згодом пролунав гучний вибух. Розпечена смердюча рідина залила салон автобусу.

На момент вибуху в салоні перебувало близько двадцяти пасажирів. Семеро пасажирів отримали опіки різного ступеня тяжкості. Сам водій втратив свідомість, проте після надання першої допомоги на місці від госпіталізації відмовився.

За словами водія маршрутки, причиною вибуху скоріше за все став перегрів двигуна. Проте наразі причини вибуху встановлюють слідчі оперативної групи нацполіції..

Підкреслюється, що життю пасажирів нічого не загрожує. На місце прибула слідчо-оперативна група, яка встановлює причину вибуху.

"Це ж неподобство – спілкуватись мовою ворога": Милованов розповів історію про російськомовних бійців ЗСУ у США

середа, 1 травень 2024, 22:29

Ексміністр економіки Тимофій Милованов розповів історію, як у США російськомовні українські військові здивували українську діаспору. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. "Російська мова в Україні. Що скаже про це діаспора. Приколь...

Артем Мілевський зганьбився на пресконференції, переплутавши назву свого нового клубу (відео)

середа, 1 травень 2024, 22:05

Ексфутболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський побував на презентації як новачок аматорського клубу Ігніс, який виступає в медіалізі, передають Патріоти України. На початку пресконференції Мілевський переплутав назву свого клубу, чи...