У Києві поліція затримала жінку, яка напала з ножем на касира пункту обміну валют (фото)

Свідки злочину викликали "швидку", яка негайно доставила потерпілу у лікарню, та утримували нападницю до приїзду поліції.

Нападницю затримали свідки злочину. Фото:kyiv.npu.gov.uaУ Києві на Оболоні жінка напала з ножем на касира обмінника. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

За словами свідків, зловмисниця напала в той момент, коли касир поверталася з магазину на робоче місце. Погрожуючи ножем, вона вимагала у 41-річної працівниці гроші, а коли та їй відмовила, кілька разів ударила касира ножем.

"Крики про допомогу почули перехожі, які відразу схопили зловмисницю. Інші викликали лікарів швидкої допомоги, які госпіталізували постраждалу в стаціонар. Нам відомо, що нападаюча - 24-річна уродженка Сумської області, яка знаходиться там в розшуку за раніше скоєний злочин", - повідомив начальник Оболонського управління поліції Михайло Ніконов.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...