У Києві у власній квартирі піддали тортурам та вбили жінку-підприємця, її троє дітей перебували за стіною (відео)

Убивці били потерпілу по голові і вимагали назвати код від сейфа.

Скрін відео

У Києві 10 березня в одній з квартир на Дарниці вбили жінку-підприємця. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції, інформують Патріоти України.

Відзначається, що о 6:28 місцеві жителі зателефонували до чергової частини заявивши, що в сусідній квартирі кличуть на допомогу.

Прибувши на місце події, поліцейські виявили в квартирі побиту мертву жінку і її трьох неповнолітніх дітей. Молодші (чотирьох та шести років) спали, а 15-річна дівчинка стала свідком страшних подій.

"Попередньо встановлено, що 46-річна жінка-підприємець починала робочий день на світанку. Тому на неї напали в під'їзді і заштовхнули в квартиру. Зловмисників було двоє, на обличчях - балаклави. За попередньою інформацією, чоловіки били потерпілу по голові і вимагали назвати код від сейфа.

Коли старша дівчинка прокинулася, її зв'язали, закрили в кімнаті і, погрожуючи, питали потрібну їм інформацію. Згодом забрали сейф і поспіхом залишили приміщення", - розповіли в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" .Винуватцям загрожує термін від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Хто отримає відстрочку від мобілізації з 1 травня за новим законом - повний перелік

вівторок, 30 квітень 2024, 8:30

За новим законом про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня, всі військовозобов'язані чоловіки повинні будуть оновити дані про себе у ТЦК. Це потрібно не тільки для регулювання процесу мобілізації, а й для надання відстрочки від служби, передають...

Великий вівторок Страсного тижня: Традиції, особливості, прикмети, головні заборони дня

вівторок, 30 квітень 2024, 8:14

У Великий вівторок думають про Страшний Суд і воскресіння мертвих, згадується викриття Христом фарисеїв, які за зовнішньою побожністю приховували холодність і бездушність. Вівторок, під час головного тижня перед Великоднем називають Страсним або Велики...