У Києві відбувається церемонія вшанування Героїв Небесної сотні (онлайн-трансляція)

Пам'ятні заходи проходять на Майдані Незалежності та вулиці Інститутській.

Вшанування Героїв Небесної сотні. Фото:https://www.ukrinform.ua/

У день третьої річниці розстрілу активістів Євромайдану в столиці проходять траурні заходи. Радіо Свобода веде пряму трансляцію з Майдану Незалежності та вулиці Інститутській, передають Патріоти України.

Як відомо, під час Революції Гідності 48 активістів були вбиті на вулиці Інститутській 20 лютого 2014 року, ще близько сотні дістали поранення. Загиблих називають Небесною сотнею.

Згідно з указом президента України Петра Порошенка від 11 лютого 2015 року День героїв Небесної сотні відзначається в Україні 20 лютого.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...