У Києві з'явився перший мобільний офіс поліції, Деканоїдзе запевняє, що не останній (фотофакт)

Подібні "офіси на колесах" є досвідом західних країн і призначені для обслуговування віддалених територій, зокрема - кількох сіл одним поліцейським. Мобільні офіси оснащені комп'ютерами і модемами для доступу в мережу Інтернет.

У столиці з'явився перший мобільний офіс поліції. Фото:http://www.npu.gov.ua/

Національна поліція впроваджуватиме мобільні офіси для роботи з громадянами. Про це повідомила глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе, інформують Патріоти України з посиланням на Департамент комунікації Нацполіції.

Вона зазначила, що поки перший такий мобільний офіс поліції з'явився в Києві. Однак надалі їх планують запустити в інших населених пунктах держави. В першу чергу, вони з'являться в сільській місцевості, де немає належних умов для прийому громадян поліцейськими. "Люди зможуть поговорити, написати заяву, дізнатися відповіді на питання, які їх цікавлять", - зазначила Хатія Деканоїдзе.

За її словами, подібні "офіси на колесах" є досвідом західних країн. Вони призначені для обслуговування віддалених територій, зокрема - кількох сіл одним поліцейським. Мобільні офіси оснащені комп'ютерами і модемами для доступу в мережу Інтернет.

Деканоїдзе зазначила, що оснащення поліцейських такими мобільними офісами вимагає додаткових ресурсів, зокрема - фінансування з бюджету.

"Я дуже сподіваюся і звертаюся до Уряду, Верховної Ради, депутатів: поліція - це наше майбутнє, живий організм, який відповідає за безпеку нашого народу", - наголосила глава Нацполіції.

"Я знав, що росіяни гвалтують мирних жителів просто для розваги": Доброволець зі США пояснив, чому воював за Україну й планує продовжити в майбутньому

четвер, 2 травень 2024, 11:59

Каліфорнієць Метью Семпсон, ветеран війни в Іраку та Афганістані, майже два роки провів на полі бою в Україні як доброволець. Він розповів, що до початку повномасштабного вторгнення майже нічого не знав про Україну, проте знав, на що здатна країна-агре...

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...