У Києві знайшли тіло застреленого з рушниці сина екс-головлікаря Рівненського онкодиспансеру, - ЗМІ (фото)

​У загиблого - кульове поранення нижче серця.

Місце, де виявили тіло. Фото:Еспресо.TVУ Києві вбили сина Григорія Максим`яка, колишного головного лікаря Рівненського онкодиспансеру. Про це повідомляє видання Все з посиланням на власні джерела, зазначають Патріоти України.

Тіло 39-річного Бориса Максим’яка знайшли сьогодні біля зупинки електричок "Вишгородська" у Подільському районі столиці. У чоловіка - кульове поранення нижче серця.

"Поруч вбитого лежала помпова рушниця. На місці події до вечора працювали правоохоронці", - зазначає ЗМІ.

Відомо, що Григорій Максим’як, який багато років очолював Рівненський обласний онкодиспансер, з дружиною виїхали до Києва.

Борис Максим’як був співвласником автосалону та правового центру нерухомості "Статус" у Києві, одружений та має двох дітей. Окрім нього, у Григорія Максим’яка є ще молодший син Тарас, додає рівненське видання.

Видання Еспресо, описуючи даний інцидент, не називає прізвище загиблого, вказуючи, що наразі правоохоронці з'ясовують обставини загибелі чоловіка.

"Попередня версія - самогубство. На місці події працюють слідчі", - йдеться у повідомленні. У поліції наразі також не називають особу загиблого.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...