У Київській області під час затримання неповнолітніх "гонщиків" поліцейські застосували зброю

Знов за рибу гроші: нічні гонки, татові машини, неконтрольований адреналін. Для максимального екстриму - на дах, щоб "вітром голову надуло"!

Гонщики зупинилися тільки після того, як кулі потрапили в колесо. Фото: focus.uaУ Броварах поліцейські застосували зброю для затримання трьох неповнолітніх друзів, які влаштували гонки на великій швидкості, пишуть Патріоти України про повідомленні прес-служби управління Нацполіціі в Київській області.

Екіпаж поліцейських під час патрулювання вулицями Броварів помітив автомобіль Skoda, який рухався на великій швидкості, на даху іномарки при цьому лежав чоловік. Після того як поліцейські посигналили, він швидко вліз в салон через вікно. Водій іномарки тільки прискорив рух, але вже в зворотному напрямку.

"Патрульні поліцейські почали переслідування автомобіля. Незабаром трьом екіпажам вдалося заблокувати рух іномарки. В цей час водій вискочив з машини і побіг, а пасажир сів за кермо і наїхав на поліцейського. Для зупинки машини правоохоронці застосували табельну вогнепальну зброю. Втікач зупинився тільки тоді, коли кулі потрапили в колесо", - повідомили в поліції.

Затриманими виявилися троє неповнолітніх: один 14-ти років і двоє 15-річних. Наймолодший з них взяв машину у свого батька без дозволу. Поліцейський, який отримав травму у вигляді перелому лівої гомілки, знаходиться в лікарні.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове слідство триває.

"Ми пишаємося, це щось виняткове": Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують триріччя

неділя, 5 травень 2024, 7:59

Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують 4 травня свій третій день народження. Вони насолоджуються цією подією вдома в Малі з батьками та шестирічною сестрою Судою. Про це пише Книга рекордів Гіннеса. Усі дев'ятеро дітей здорові та досягаю...

Нові правила: Хворих на діабет і ВІЛ можуть визнати придатними до служби й мобілізувати, - Міноборони

неділя, 5 травень 2024, 7:48

Придатними до служби в армії можуть визнавати навіть тих, хто страждає на серйозні захворювання, але зберігає достатню функціональність. Це стосується, зокрема людей із діабетом та ВІЛ, розповіла в ефірі телемарафону директорка департаменту охорони здо...