У Луцьку п'яний сантехнік влаштував справжнє пекло мешканцям багатоповерхівки (фото, відео)

Зараз в квартирах мокрі стіни, підлога та меблі, а зі стелі продовжує текти гаряча вода. У під’їзді – теж вода, а на перилах – сохнуть доріжки.

Багатоповерхівку у Луцьку залило кип'ятком. Фото:соцмережі

У багатоквартирному будинку Луцька відбулася страшна аварія. Про це повідомили мешканці будинку, передають Патріоти України з посиланням на соціальний канал Перший.

Так, через те, що прорвало несправні труби водогону, звідусіль полилася гаряча вода. За словами мешканців, в будинку повинні були замінити автоматичний розпилювач води, проте чомусь будинок почало заливати окропом.

Водночас жителі заявляють, що сантехнік був п’яний, тому не став нічого робити, а викликав відповідну службу, а сам, спершись на перила сходової клітки, сидів в очікуванні.

"Але коли у нас таке сталося, то всі люди зірвалися з робіт, поприлітали додому і совками вигрібали воду, тому що лило так, що піна йшла. "Рахунки" кубів вийшли за весь час", – кажуть постраждалі.

Наразі ж мешканці багатоповерхівки чекатимуть до понеділка, тоді повинні прийти фахівці і оцінити наслідки аварії і збитки.

Зараз в квартирах мокрі стіни, підлога та меблі, а зі стелі продовжує текти гаряча вода. У під’їзді – теж вода, а на перилах – сохнуть доріжки. При цьому не зрозуміло, хто відшкодує людям збитки.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...