У Львові в новорічну ніч напали на громадянку Польщі

За грабіж, поєднаний з насильством, який не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, передбачено позбавлення волі на термін від 4 до 6 років.

У Львові у новорічну ніч не тільки святкували. Фото: соцмережі.

У Львові в новорічну ніч, близько 4 ранку на вулиці Золотій у громадянки Польщі невідомий відібрав сумку і мобільний телефон, передають Патріоти України.

"На місце події виїхав наряд поліції охорони і виявив молодого чоловіка, який намагався втекти від правоохоронців. Підозрюваний - 22-річний житель Львівської області", - повідомляють в поліції.

Подія зареєстрована за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України, зараз з'ясовуються всі обставини вчиненого правопорушення. За грабіж, поєднаний з насильством, який не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, передбачено позбавлення волі на термін від 4 до 6 років.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...