У масштабному ДТП в Росії постраждали українці (фото, відео)

Інцидент стався у Ленінградській області.

Сьогодні, 14 квітня, в Тосненському районі Ленінградської області РФ на 81-му кілометрі траси "Павлово - Любань - Оредеж - Луга" сталася ДТП, в якій постраждали дев'ятнадцять осіб, в тому числі троє українців. Про це повідомляється на сайті avarii-dtp.ru, інформують Патріоти України.

Водій мікроавтобуса "Форд Транзит", в якому їхали дорожні робітники, через ожеледицю не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем "Камаз".

За даними лікарів, серед постраждалих 6 громадян РФ, 5 громадян Узбекистану, 4 громадянина Киргизії, 3 українці і 1 громадянин Таджикистану, передає "ТАСС".

"У важкому стані 6 осіб, 4 - в стані середньої тяжкості, 9 постраждалих відправили на амбулаторне лікування", - розповіло джерело в лікарні.

За його словами, загрози для життя постраждалих немає.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...