"У Медведева сегодня будет секс": Соцмережу насмішила реакція дружини російського прем'єра на перемогу своєї збірної (фото)

Світлана Медведєва дуже бурхливо відреагувала на забитий форвардом Росії Артемом Дзюбою пенальті наприкінці першого тайму матчу 1/8 фіналу.

Світлана Медведєва. Фото: ТАСС.

Користувачі соцмереж з гумором відреагували на реакцію дружини прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва Світлани на гол російської збірної в ворота Іспанії на Чемпіонаті світу-2018, передають Патріоти України.

На фото видно, що Світлана Медведєва дуже бурхливо відреагувала на забитий форвардом Росії Артемом Дзюбою пенальті наприкінці першого тайму матчу 1/8 фіналу.
Блогер Михайло Голуб на своїй сторінці в Twitter виклав відповідне фото і написав: «У Медведева сегодня будет секс». Користувачі соцмережі із гумором зазначили: «Но только один раз», «Не пугайте его так», «Да она просто ставочку сделала», «Он уснет и все испортит», «Уже спит», «На самом деле мы все сейчас смотрим сон Медведева».



В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...