У Мексиці мер міста одружився з крокодилом (фото, відео)

Люди сподіваються, що церемонія принесе їм багатий урожай, а також ранній улов риби і морепродуктів в прийдешньому році.

Наречена-крокодил. Скріншот.Віктор Агілар, мер невеликого міста Сан Педро Уамелула (Мексика), одружився з крокодилом. Зробив він це з доброї волі, оскільки сподівається, що подібна церемонія принесе місцевим жителям хороший урожай, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Щорічний ритуал символічних одружень - давня традиція у індіанців чонталі. Місцеве населення дотримується її з 1789 року. Люди сподіваються, що церемонія принесе їм багатий урожай, а також ранній улов риби і морепродуктів в прийдешньому році.

"Всі місцеві жителі називають її "принцесою", - каже наречений. - Так що моє призначення стати чоловіком для "принцеси".

Наскільки сподобалася церемонія самій нареченій - наразі не відомо, але наречений з усіх сил намагався їй сподобатися. Він і цілувався з молодою дружиною, і танцював під акомпанемент оркестру. Після церемонії стомлену наречену відпустили на волю. А наступного року міському голові підберуть нову "дружину".

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...