У Мексиці мер міста одружився з крокодилом (фото, відео)

Люди сподіваються, що церемонія принесе їм багатий урожай, а також ранній улов риби і морепродуктів в прийдешньому році.

Наречена-крокодил. Скріншот.Віктор Агілар, мер невеликого міста Сан Педро Уамелула (Мексика), одружився з крокодилом. Зробив він це з доброї волі, оскільки сподівається, що подібна церемонія принесе місцевим жителям хороший урожай, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Щорічний ритуал символічних одружень - давня традиція у індіанців чонталі. Місцеве населення дотримується її з 1789 року. Люди сподіваються, що церемонія принесе їм багатий урожай, а також ранній улов риби і морепродуктів в прийдешньому році.

"Всі місцеві жителі називають її "принцесою", - каже наречений. - Так що моє призначення стати чоловіком для "принцеси".

Наскільки сподобалася церемонія самій нареченій - наразі не відомо, але наречений з усіх сил намагався їй сподобатися. Він і цілувався з молодою дружиною, і танцював під акомпанемент оркестру. Після церемонії стомлену наречену відпустили на волю. А наступного року міському голові підберуть нову "дружину".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...