"У мене є польське коріння" - Український футболіст вирішив відмовитися від громадянства

За словами спортсмена, його бабуся народилася в Польщі, і він вже знайшов для підтвердження цього факту всі необхідні документи.

Тарас Романчук. Фото:Футбол 24Півзахисник польської "Ягеллонії" Тарас Романчук прийняв рішення відмовитися від громадянства України. Про це він розповів в інтерв'ю виданню Sportowe Fakty, зазначають Патріоти України.

Футболіст заявив, що змінить паспорт по закінченню сезону. "Дуже радий отримати громадянство Польщі, цього варто було чекати. Коли я перейшов у "Ягеллонію" в 2014 році, то говорив з віце-президентом клубу. Сказав йому, що у мене є польське коріння, оскільки моя бабуся народилася в Польщі.

Ми знайшли всі документи, що підтверджують її походження, і рік тому я направив запит на отримання польського громадянства. я можу мати тільки одне громадянство в Україні. Верну свій паспорт, швидше за все, в травні, після закінчення сезону", - сказав Романчук.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...