У меню є "багетень" різної довжини на будь-який смак: Львів'яни обурилися появою нового кафе у центрі міста

Городяни висловили невдоволення роботою нового закладу під дивною назвою "Хвойдарня".

Площа "Ринок" у Львові. Фото:Ukraine

У Львові на площі Ринок запрацював новий заклад під дивною назвою "Хвойдарня", що викликало обурення городян в соціальних мережах, зазначають Патріоти України.

Так, городяни обурюються через специфічне меню, де є, наприклад, "сосунці".

"Щойно дізналася, що у Львові, на площі Ринок відкрилася Перша львівська хвойдарня, в якій реалізований "свіжий" маркетинговий погляд - свідома легалізація, вірніше, культивування проституції, романтизація розпусних жінок і створення привабливої картинки "сексу за гроші". На логотипі закладу - якась "порядна львівська пані" чомусь мацає себе за цицьки ... ", - пише в Facebook користувач Галина Плачинда.

"Хвойдарня, де можна замовити "багетень" довжиною 22 сантиметри (є і коротші і дешеві - на будь-який смак) за ціною 400 гривень", - обурюється користувачка мережі.

"А чому б авторам назви не відправитися в секс-рабство до Туреччини і не пропонувати свої дупки туркам або ІДІЛ, не постояти на трасі під дахом сутенера?) Думаю тоді б ідея кафе збагатилася новими ідеями і не була такою солодкаво-рожевою. Ну або можна гомосексуальний секс ввести. Подавати страви під назвою "кокаїн від депресії після 15 клієнтів в день", "солодкий ВІЛ", "збудлива папілома", або напій "клієнт-душитель" або "синяк - подарунок від сутенера", "була згвалтована в 12 років ", - обурюється користувач з ніком Nazzer.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...